Skola24 - frånvarorapportering

På Aranäsgymnasiet används tjänsten Skola 24 för att rapportera elevfrånvaro, omdömeshantering samt schemavisning. Målsman kan ta del av allt detta med ett inloggningskonto. Myndiga elever ansöker om eget konto.

Telefontjänst i Skola24

När du anmäler frånvaron på telefonnummer 0515-77 76 13 kopplas du till en automatiserad telefontjänst. Genom att personnumret matas in går frånvaroanmälan direkt in i databasen för Skola24 och din frånvaro registreras. Samtalet kostar som ett vanligt lokalsamtal.

Föräldrakonto i Skola 24

Om vårdnadshavare/elev har ett konto på Skola24, kan man via internet göra en sjukanmälan. Länk till ansökan om inloggningskonto för vårdnadshavare hittar du nedanför.

Skola24 MobilApp

Aranäsgymnasiet har aktiverat åtkomst till Skola24 via mobilapp. Här visas schema, nyhetsartiklar, lärares frånvarorapportering med mera. För att kunna använda appen måste du ha ett inloggningskonto i Skola24. Appen kräver iOS 5.0 eller senare och är kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod touch.

Vid frågor kontakta

Anneli Holm